Okay
  Public Ticket #3682161
Retro Slider not working
Closed

Comments

  • goodguys started the conversation

    I have created a new section for the slider but when I try to create a new slide nothing happens - I click the 'Creat Slide' button but nothing happens. I don't see any plugin for a slider - should there be one?

    Thanks

  • goodguys replied

    I forgot to say that of course I have tried to select a correctly sized image from the media library first

  •  239
    Elena replied

    Hey there,

    Check out this link for how it should work: https://jmp.sh/ZeDQ3Ewh

    If you're having issues maybe try turning off your other plugins - just to see if something's clashing. Or if you're OK with it, you could provide me credentials for your WordPress dashboard and I'll take a look.

    Best,
    Elena


  • goodguys replied

    I've followed these exact steps and when I click the 'Create Slide' button nothing happens. I've checked my plugins and there is no item for a slider - is this the problem and if so, how do I install tyhe slider plugin?

    Thanks

    Attached files:  Screenshot 2024-07-09 at 09.34.34.png

  •  239
    Elena replied

    Hi again, can you please open the Chrome inspector and see if the console raises any issues? Any screenshot is welcome. 

  • goodguys replied

    Not sure if I follow you - on which page shall I open the Chrome inspector on the webpage or the wordpress page? You can see my website at https://www.goodguys.co.uk

  • goodguys replied

    Can I ask again if I should see a plugin for the slider (see screenshot below)

    Thanks

  •  239
    Elena replied

    The page where you are encountering the issue. Ideally, it would be great if you provide me credentials to your WP so I can check out the error and advice. But if you don't want to share them I need at least to have an idea of what is causing the error. This is why I am asking you to make a screenshot of the console.

  •  239
    Elena replied

    No additional plugin is required for the slider, it's all handled by Retro Add-ons.

  •   goodguys replied privately
  •   Elena replied privately
  • goodguys replied

    Thanks Elena - 

    I really appreciste the prompt responses but sadly I'm still unable to create new slides. Don't worry, I'll use the theme without the slider and look out for an update. In the meantime, I don't suppose there is a way to remove the quote marks "" on the welcome messages is there? No worries if this is outside the support remit. Thanks again. Martin

  •  239
    Elena replied

    The slider works for me. Can you try purging your cache and try again?

    P.S. I've removed the undesired quote markswink.png 

  • goodguys replied

    That works :)

    Thanks so much for all your help!

    Case closed

  • goodguys replied

    Hi Elena - Can I impose one last time? My new website is finished and looking great but when I go to my Hostinger dashboard, I get an odd pop-up (see attached screenshot) which refers to the theme's add-ons. You still have my login details so I wondered if you could take a look? Is it as a result of the amends you made to the slider images? Anyway - if you could that would be great!

    Thanks

    Attached files:  Screenshot 2024-07-11 at 16.53.32.png

  •  239
    Elena replied

    Hi again,

    No, the error has nothing to do with the previous changes, it has to do with the WP-CLI which is enabled on Hostinger. It doesn't prevent your website from working. However, I've made some changes and the error should have gone nowwink.png

    Best, Elena

  • goodguys replied

    You're officially amazing :)

  •  239
    Elena replied

    Thankssmile.png